Nalazite se na internetskom portalu www.kvadrat-plus.hr u vlasništvu tvrtke KVADRAT plus d.o.o. (u daljnjem tekstu: Tvrtka).

Ova se obavijest odnosi na sve internetske stranice na adresi www.kvadrat-plus.hr. Sav sadržaj na ovim internetskim stranicama u vlasništvu je i domeni Tvrtke i informativne je prirode. Tvrtka ne odgovara za uporabu internetskih stranica i podstranica www.kvadrat-plus.hr i za eventualnu štetu izazvanu uporabom sadržaja koji se tamo nalaze. Tvrtka će se truditi osigurati pravilnost informacija na spomenutim stranicama. Također, Tvrtka sve sadržaje može bilo kada mijenjati, bez obveze obavještavanja korisnika i ne odgovara za posljedice tako izazvanih promjena.

Sve podatke i informacije objavljene na portalu www.kvadrat-plus.hr potrebno je prije uporabe obvezno provjeriti kod djelatnika Tvrtke. Podaci na internetskom portalu samo su informativne prirode, stoga Tvrtka ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve pogreške u sadržaju i pravilnosti te točnosti objavljenih podataka, do čega je možda došlo zbog vremenske neusklađenosti, pogreške prilikom unosa ili drugih nepredvidivih uzroka. Tvrtka također ne odgovora za oblik i sadržaj podataka, dobivenih preko hipertekstualnih poveznica koje nisu u vlasništvu Tvrtke.

Tvrtka zadržava pravo promijeniti, dodati ili odstraniti sadržaj ovih internetskih stranica, bilo kada, na bilo koji način, djelomično ili u potpunosti, bez obzira na razlog i bez prethodnog upozorenja.

Svi korisnici sav objavljeni sadržaj koriste na vlastitu odgovornost.

Korisnici mogu raspolagati sadržajima na spomenutoj internetskoj stranici za svoju osobnu uporabu pri čemu ne smiju biti kršena autorska prava. Autori sadržaja nisu odgovorni za eventualne štetne posljedice uporabe. Bilo kakva druga uporaba ili distribucija ovih internetskih sadržaja ili njihovoga dijela nije dopuštena. S podacima prikupljenim na spomenutim stranicama raspolagat će se sukladno važećem zakonodavstvu.

Javno objavljivanje, reprodukcija, prodaja, mijenjanje ili preoblikovanje istih zabranjeno je bez pismene suglasnosti Tvrtke. Kažnjiv je svaki pokušaj neovlaštenog mijenjanja, oštećenja ili izazivanja trajne ili privremene neupotrebljivosti podataka na internetskom portalu Tvrtke, a također je kažnjiv svaki pokušaj neovlaštenog pristupa mimo internetskih stranica bilo kakvim drugim sadržajima u okviru informacijskog sustava Tvrtke.